Ingredienser:
25 stk. tigerrejer, uden skal, optøet
5 stk. babymajs, friske eller fra dåse, skråt skåret
2 stk. bok choy, de hvide dele, i store strimler
3 spsk. sort chilipaste
1 bundt sød basilikum, blade plukket
2 cm ingefær, i strimler
4 fed hvidløg, fint hakket
1 dl ristede usaltede peanuts
2-3 spsk. fiskesauce
1/2 dl jordnøddeolie
Fremgangsmåde:
- Skær rejerne på ryggen for at åbne dem mere, så de kan optage mere smag.
- Opvarm en wok med jordnøddeolie over medium varme. Tilsæt ingefær og hvidløg og steg, indtil de dufter.
- Tilsæt sort chilipaste og sød basilikum (gem nogle blade til pynt). Når chilipasten er godt blandet, skru op for varmen og tilsæt rejerne. Steg i cirka 3 minutter.
- Tilsæt bok choy, babymajs og fiskesauce efter smag. Steg i et par minutter, indtil grøntsagerne er stegt.
- Anret retten med ristede peanuts og de reserverede basilikumblade.
- Server med ris til.