Æggekage med tofu, forårsløg og østerssauce

En simpel og smagfuld ret, der er perfekt til både tofu-elskere og dem, der ønsker at spise mindre kød. Den er fyldt med smag og nem at lave.

Ingredienser:

- 1 pakke silketofu (fast), 200 g

- 1 bundt forårsløg, skåret i små stykker

- 5 æg

- 2 spsk. østerssauce

- 4 spsk. lys sojasauce

- Jordnøddeolie

- Salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Pisk æggene sammen med østerssauce, sojasauce, salt og peber.

2. Varm en pande med lidt olie. Hæld 1/4 af de piskede æg på panden og læg skiver af tofu som et lag, efterfulgt af forårsløg. Hæld resten af de piskede æg over.

3. Skru op for varmen, og steg æggekagen på den ene side, indtil den bliver gylden. Vend den forsigtigt og steg den anden side, til den også er gylden.

4. Anret æggekagen på en tallerken og pynt med forårsløg og salatblade.

 

Tip: Vend æggekagen ved at glide den ud fra panden til en tallerken. Læg panden med den stegte side mod æggekagen, og vend den derefter om.