Opskrifter

Stegt flæsk à la Kina med porresalat

Stegt flæsk à la Kina med porresalat

Ingredienser• 500 g flæsk i skiver (uden ben og svær)• 1 stor porre• 15 fed hvidløg (let knuste)• 4 spsk tapiokastivelse eller kartoffelstivelse• J...

Risnudelsalat med Tom Kha-pasta, kokosmælk og kylling

Ingredienser: • 200 g risnudler • 200 ml kokosmælk • 4 spsk Tom Kha-pasta (med top) • 300 g kyllingebryst eller lår, skåret i tynde skiver • 1 stæn...

Rejesalat med asparges og sweet chili mayonnaise

Rejesalat med asparges og sweet chili mayonnaise

(Forret for 2 personer)Ingredienser:• 10 tigerrejer, uden skal• 10 grønne asparges (fjern den nederste hårde del, skær i halve)• 4 spsk tapiokastiv...

Tigerrejer i agurker med wasabi-mayo og friterede glasnudler

Tigerrejer i agurker med wasabi-mayo og friterede glasnudler

Perfekt som forret eller til et glas hvidvin på en varm sommeraftenIngredienser: • 8 stk. tigerrejer, uden skal • 8 skiver agurk, ca. 1 cm tykke • ...

Risnudler med syltet sennepskål og kylling (2 personer)

Risnudler med syltet sennepskål og kylling (2 personer)

Syltet sennepskål bruges flittigt i det kinesiske køkken. Den har en dyb og let syrlig smag, som både er velsmagende og sund. Sammen med nudler, kø...

Stegt kylling med satay-sauce og grøntsager

Stegt kylling med satay-sauce og grøntsager

2-3 personerIngredienser• 400 g kyllingebryst• 1 pk. satay mix krydderipulver (der er to poser i pakken, brug begge)• 1 rød peberfrugt, skåret i sk...

Hjemmelavede Forårsruller

Hjemmelavede Forårsruller

Ingredienser:• 900 g hakket kalvekød(kylling eller svinekød)• 50 stk. forårsrulledej (19x19 cm), optøet• 9 stk. gulerødder, høvlet (pres saften ud ...

Nudelsalat med mørk riseddike, crispy chiliolie og østerssauce

Nudelsalat med mørk riseddike, crispy chiliolie og østerssauce

Ingredienser• 150 g ægnudler• 100 g forårsløg• 3 rødløg, i strimler• 5 fed hvidløg, finthakket• 1 gulerod, i strimler• 1 buket bok choy, snittet• ½...

Mini forårsruller med grøntsager (vegetariske)

Mini forårsruller med grøntsager (vegetariske)

Velegnet som forret eller fingermad – perfekt til både hverdag og festlige lejligheder.Mini forårsruller kan serveres varme eller ved stuetemperatu...

Varm rissalat med kylling, østerssauce og grøntsager

Varm rissalat med kylling, østerssauce og grøntsager

Ingredienser150 g kylling (i små stykker eller hakket kød – vælg det kød, du bedst kan lide)250 g ris (jasminris eller sushiris)1 dl sojabønner1 dl...

Friterede rejer med japansk mayonnaise og wasabi

Friterede rejer med japansk mayonnaise og wasabi

Perfekt som en lækker forret eller som en snack til særlige lejligheder🥂Ingredienser: • 8 store tigerejer, pillede og rensede • 8 ark wontondej • 1...

Stegt laks med teriyaki sauce

Stegt laks med teriyaki sauce

Stegt laks med teriyaki sauce: Saftig laks, glaseret med en delikat teriyaki sauce.Stegte gulerødder og forårsløg: Sprødt tilbehør, stegt og vendt ...