Opskrifter

Hjemmelavede Forårsruller

Hjemmelavede Forårsruller

Ingredienser:• 900 g hakket kalvekød(kylling eller svinekød)• 50 stk. forårsrulledej (19x19 cm), optøet• 9 stk. gulerødder, høvlet (pres saften ud ...

Nudelsalat med mørk riseddike, crispy chiliolie og østerssauce

Nudelsalat med mørk riseddike, crispy chiliolie og østerssauce

Ingredienser• 150 g ægnudler• 100 g forårsløg• 3 rødløg, i strimler• 5 fed hvidløg, finthakket• 1 gulerod, i strimler• 1 buket bok choy, snittet• ½...

Mini forårsruller med grøntsager (vegetariske)

Mini forårsruller med grøntsager (vegetariske)

Velegnet som forret eller fingermad – perfekt til både hverdag og festlige lejligheder.Mini forårsruller kan serveres varme eller ved stuetemperatu...

Varm rissalat med kylling, østerssauce og grøntsager

Varm rissalat med kylling, østerssauce og grøntsager

Ingredienser150 g kylling (i små stykker eller hakket kød – vælg det kød, du bedst kan lide)250 g ris (jasminris eller sushiris)1 dl sojabønner1 dl...

Friterede rejer med japansk mayonnaise og wasabi

Friterede rejer med japansk mayonnaise og wasabi

Perfekt som en lækker forret eller som en snack til særlige lejligheder🥂Ingredienser: • 8 store tigerejer, pillede og rensede • 8 ark wontondej • 1...

Stegt laks med teriyaki sauce

Stegt laks med teriyaki sauce

Stegt laks med teriyaki sauce: Saftig laks, glaseret med en delikat teriyaki sauce.Stegte gulerødder og forårsløg: Sprødt tilbehør, stegt og vendt ...

Ramen-nudelsuppe med tofu, rejer og gochujang🍜

Ramen-nudelsuppe med tofu, rejer og gochujang🍜

Ingredienser: • 2 pakker frisk ramen-nudler • 18 rejer, uden skal, optøet • 20 cm porre, skråt snittet • 1/2 snackpeber, skåret i strimler • 3 æg •...

Dampede tigerrejer med glasnudler, østerssauce og hvidløg

Dampede tigerrejer med glasnudler, østerssauce og hvidløg

En smagfuld og aromatisk ret, hvor saftige tigerrejer dampes med glasnudler og en lækker hvidløgsolie. Den intense duft af hvidløg, kombineret med ...

And med bao og grøntsager

And med bao og grøntsager

Ingredienser:   • Bao-brød, optøet, 3-5 stk. per person • Andebryster, optøede • Forårsløg, skåret i 5 cm lange stykker • Agurk, skåret i 5 cm...

Suanlatang - sur og stærk suppe

Suanlatang - sur og stærk suppe

Opskrift til 4 personer, serveres som hovedretIngredienser • 300 g kød (efter præference), i strimler • 1 pk. tofu (350 g), i skiver • 4 spsk. chil...

Nudelsuppe med rejer, østerssauce, mørk riseddike og grøntsager

Nudelsuppe med rejer, østerssauce, mørk riseddike og grøntsager

 (2 Per)  Ingredienser: • 120 g qingtian-nudler • 16 stk. rejer, optøede • 4 spsk. østerssauce • 3-4 spsk. chinkiang-riseddike • 3 spsk. lys ...

Zhajiangmian, Beijing-inspireret nudelsalat

 En populær kinesisk nudelret, der stammer fra Beijing-området. Retten består af nudler serveret med kød i en rig bønnesauce, toppet med friske grø...