2 personer
150 g magert oksekød i strimler
1 tsk. jordnødolie
*1 tsk. frisk hakket ingefær
1 knuste fedt hvidløg
200 g broccoli i små buketter
*125 g sukkerærter
1 bdt snittede forårsløg
*5-6 spsk. østerssauce
salt, friskkværnet peber
*2 plader ægnudler, blødgøres i varmt vand i 20 min, derefter afdryppes.
30 g salte nødder
Sådan gør du:
Vend kødet med olie, ingefær og hvidløg – lad det gerne trække en halv times tid.
Varm wok op med 3-4 spsk olie, rist kødet i en varm wok under omrøring i et par minutter tag det op.
Rist broccoli og sukkerærter med frisk olie i 3-4 minutter, tilsæt kødet og nudler, rør og smag til med østerssauce og drys med forårsløg.
Drys med nødder.
NB: De varer med * foran kan købes i butikken