Ægnudel med oksekød og østerssauce

2 personer

 

150 g magert oksekød i strimler

1 tsk. jordnødolie

*1 tsk. frisk hakket ingefær

1 knuste fedt hvidløg

200 g broccoli i små buketter

*125 g sukkerærter

1 bdt snittede forårsløg

*5-6 spsk. østerssauce

salt, friskkværnet peber

 *2 plader ægnudler, blødgøres i varmt vand i 20 min, derefter afdryppes.

30 g salte nødder

 

Sådan gør du: 

Vend kødet med olie, ingefær og hvidløg – lad det gerne trække en halv times tid.

 

Varm wok op med 3-4 spsk olie, rist kødet i en varm wok under omrøring i et par minutter tag det op.

 

Rist broccoli og sukkerærter med frisk olie i 3-4 minutter, tilsæt kødet og nudler, rør og smag til med østerssauce og drys med forårsløg.

 

Drys med nødder.

 

NB: De varer med * foran kan købes i butikken