(4 personer)
2-3 kyllingefileter
*3 spsk hoisinsauce
*200 g ægnudler, blødgøres med varmt vand i 20 min.derefter afdryppes.
*1 dl ristede saltede peanuts
400 g broccoli i små buketter
3 gulerødder i tynde stave
1 bdt forårsløg, fintsnittede
2 stængler bladselleri, snittede på skrå
*3 spsk sesamolie
*3 spsk jordnødolie
*1 bdt frisk koriander, groft hakket
*evt. soja
Pensl kyllingefileterne med hoisinsaucen, og læg dem i en plasticpose i 1 time i køleskabet.
Steg kødet i 5 minutter på hver side på en (grill-)pande, og hold det varmt under alufolie.
Steg grøntsagerne i en blanding af jordnødolie og sesamolie i et par min. de skal stadig være let sprøde. Tag grøntsagerne op, og steg de afdryppede nudler i lidt ny olie, tilsæt grøntsager og koriander. Bland de godt sammen, og smag til med salt og peber. Del nudler på fire tallerkener.
Skær kyllingen i skiver til at lægge øverst. Drys med peanuts.
Velbekomme!
NB: de varer som har * foran kan købes i butikken.