Ægnudelsalat med kylling og peanuts

(4 personer)

2-3 kyllingefileter

*3 spsk hoisinsauce

*200 g ægnudler, blødgøres med varmt vand i 20 min.derefter afdryppes.

*1 dl ristede saltede peanuts

400 g broccoli i små buketter

3 gulerødder i tynde stave

1 bdt forårsløg, fintsnittede

2 stængler bladselleri, snittede på skrå

*3 spsk sesamolie

*3 spsk jordnødolie

*1 bdt frisk koriander, groft hakket

*evt. soja

 

Pensl kyllingefileterne med hoisinsaucen, og læg dem i en plasticpose i 1 time i køleskabet.

 

Steg kødet i 5 minutter på hver side på en (grill-)pande, og hold det varmt under alufolie.

 

Steg grøntsagerne i en blanding af jordnødolie og sesamolie i et par min. de skal stadig være let sprøde. Tag grøntsagerne op, og steg de afdryppede nudler i lidt ny olie, tilsæt grøntsager og koriander. Bland de godt sammen, og smag til med salt og peber. Del nudler på fire tallerkener.

 

Skær kyllingen i skiver til at lægge øverst. Drys med peanuts.

 

Velbekomme!

NB: de varer som har * foran kan købes i butikken.