(2 personer)
1 stk andebryst m. skind (el. 2 stk kyllingebryst)
*½ tsk 5 krydderi
* ½ tsk chilipulver
salt og peber
*2 plader ægnudler, blancheres og afdryppes
*2 spsk lys soja
salt, peber
*jordnødolie
1 lille rødløg, snittes i smalle både
¼ selleri, skrælles og skæres i tynde skiver
2 gulerødder, skæres i tynde stykker
*1 lime, smag dig frem
Opvarm ovnen til 250*.
Bland krydderierne, og gnid dem godt ind i andekødet. Steg andebrystet i 1 tsk. olie i ca. 5 min på skindsiden, læg det derefter i et ovnfast fad. Sæt det i ovnen i ca. 15 min, og lad det hvile sig i 10 min.
Læg nudlerne i en skål og hæld varmt vand henover, og lad nudlerne stå i ca. 15 min før de afdryppes.
Varm 1 spsk olie i en wok, tilsæt grønsager, steg i 3 min, og tilsæt soja, limesaft. Rør rundt. Tilsæt nudler, og steg videre i 2-3 min. Smag til med salt og peber. Læg nudlerne i en tallerken.
Skær kødet i skiver og læg dem på nudlerne.
NB: De varer med * foran kan købes i butikken.