Anderbryst m. stegte nudler

(2 personer)

1 stk andebryst m. skind (el. 2 stk kyllingebryst)

*½ tsk 5 krydderi

* ½ tsk chilipulver

salt og peber

*2 plader ægnudler, blancheres og afdryppes

*2 spsk lys soja

salt, peber

*jordnødolie

1 lille rødløg, snittes i smalle både

 ¼ selleri, skrælles og skæres i tynde skiver

2 gulerødder, skæres i tynde stykker

 

*1 lime, smag dig frem

 

Opvarm ovnen til 250*.

 

Bland krydderierne, og gnid dem godt ind i andekødet. Steg andebrystet i 1 tsk. olie i ca. 5 min på skindsiden, læg det derefter i et ovnfast fad. Sæt det i ovnen i ca. 15 min, og lad det hvile sig i 10 min.

 

Læg nudlerne i en skål og hæld varmt vand henover, og lad nudlerne stå i ca. 15 min før de afdryppes.

 

Varm 1 spsk olie i en wok, tilsæt grønsager, steg i 3 min, og tilsæt soja, limesaft. Rør rundt. Tilsæt nudler, og steg videre i 2-3 min. Smag til med salt og peber. Læg nudlerne i en tallerken.

 

Skær kødet i skiver og læg dem på nudlerne.

 

NB: De varer med * foran kan købes i butikken.