Bao med and og grønt

10 stk.

 

Det er en meget populær ret fra Kina, nem at lave, den er smagfuld og kan bruges som både hverdagsmad og til gæster. Du kan bruge svinekød, kylling eller som jeg gør, at bruge and fra min butik.

 

Ingredienser:

300 g Forkogt andebryst, optøet

1 bt. Forårsløg, i strimler

1 gls. Hoisin sauce

2 stk. Gulrødder, høvlet

1 stk. Agurk, i strimler

1 bt. Koriander 50 g

10 stk. Bao ( brød), optøet

Jordnødsolie, salt og peber

 

Sådan gør du:

Sæt Bao i bambusdamper over på en gryde og dampe i ca. 10 min. Tag dem op og sæt på et fad, lad dem dampe af.

 

I mens bao er til dampning, varm en pande op med 4 spsk. olie, sæt and på, drys lidt salt og peber på and, og lad den stege 7-8 min på hver side. Tag den derefter op og skær den i tynde skriver.

 

Smør 1 spsk. hoisin sauce på indvendige sider af bao, pynt derefter kød, grønt og toppe med koriander og eventuel sesamfrø.

 

Velbekomme