Forårsruller med svinekød og tofu

50 stk. af 15x15 cm forårsrulledej

600 g hakket svinekød

6 mellemstore skalotteløg, fint hakket

*4 fed hvidløg, presset

*100 g blødte glasnudler

*200 g fast tofu, skåret i tern

*4 spsk østerssauce

*2 spsk mørk sojasauce

*2 tsk riseddike

2 tsk sukker

*50 forårsrulledej 15x15 cm

*olie, til stegning

*sød chili sauce

 

Varm 1 spiseskefuld olie i en wok, tilsæt skalotteløg, hvidløg og kød og steg det under omrøring i 2 minutter. Kom tofu, glasnudler, sojasauce, eddike, østerssauce og sukker ved og steg under omrøring i yderligere 2 minutter.

 

Læg en skefuld fyld i en ene ende på en dej. Fold siderne ind og rul forårsrullen sammen. Ved lukning smør dej lim på kanterne med en finger, og rul den stramt. Gentag proces til alt fyldet er brugt.

Varm pande op med 3-4 spsk. olie til medium temperatur. Læg forårsrullerne på, steg dem og vend dem jævnligt, til de er gyldne og sprøde.

Server med sød chili sauce.

NB: De varer med * foran kan købes i butikken.