Ingredienser:
250 g kyllingebryst, i tern eller i strimler
2 forårsløg, i tynde skiver
2 stk. gulerødder, i tern eller i skiver
100 g bambusskud, i skiver
4 lange bønner, skåret i 2 cm lange stykker/1 dl. soyabønne, optøede
8 stk. sherry tomater, halveret
Friske koriander
4 fede hvidløg, hakket
2 spsk. madlavnings risvin
2 tsk. sesamolie
1 tsk. 5 spice krydderi
1 spsk. maizena, rørt i ½ dl vand
3 spsk. jordnødolie
1 spsk. hønsebouillon, pulveret
Salt og peber
Sådan gør du:
Opvarm en wok eller gryde med jordolie. Tilsæt hvidløg, 5 spice krydderi, gulerødder og kødet. Svits det i 3-4 minutter.
Tilsæt bambusskud, bønnerne, sesamolie, salt og peber. Steg det i 2-3 minutter.
Tilsæt 5 dl. Vand, hønsebouillon og risvin. Lad det koge 2-3 minutter. Tilsæt forårsløg, tomat og det koge i 2 minutter.
Kom maizenablandingen i og bring det i kog.
Smag til med salt og peber. Servér suppen toppet med koriander.