500 g hakket kalv- svinekød
2 spsk. panang karry pasta
2 tsk. hvidløg, finhakket
8 stk. kaffir limeblade
1 stk. løg, finhakket
1 ds. kokosmælk
4 spsk. jordnøddesmør
2-3 tsk. fiskesauce
1 dl. jordnøddeolie til stegning
1 spsk. hvedemel
1 stk. æg
50 g sød basilikum
1/2 stk. broccoli i små stykker
2 stk. gulerødder i skiver
140 g bambusskud i skiver
Sådan gør du:
Kom kødet, hvidløg, løg, mel, æg, 1 spsk. fiskesauce og bambusskud i en skål, bland det godt sammen. Blandingen formes til små kødboller, gennemsteges i olie og stilles til side.
Steg derefter karry pasta, gulrødder, og kaffir limeblade i fedtstoffet fra kødboller.
Kom kokosmælk i og derefter jordnøddesmør under omrøring. Fortynd sauce med 2 dl. vand. Kom kødbollerne i sauce, smag retten til med fiskesauce.
Bring den i kog og juster derefter temperaturen, lad den små koge i ½ time, tilsat broccoli og basilikum og koges yderligere i 2 min.
Retten serveres med ris og evt. rejechips.
Bring den i kog og juster derefter temperaturen, lad den små koge i ½ time, tilsat broccoli og basilikum og koges yderligere i 2 min.
Retten serveres med ris og evt. rejechips.