Kylling i sursød og yuzu sauce (2 per)

Ingredienser:

300 g kylling, i strimler

150 g sukkerærter

2 gulerødder, i skiver

4 forårsløg, i skiver

100 g lotusrod, i halverede

2 fed hvidløg, hakket

1 rød chili uden kerner, hakket

6 spsk. sursød sauce

4 spsk. yuzu paste

2 spsk. østersauce

4 spsk. lys ris eddike

2 spsk. lys soya

Jordnødolie

 

Sådan gør du:

Marinér kyllingen med østerssauce, hvidløg, chili, soya, 2 spsk. olie og lad det trække ca. 1/2 time i køleskabet.

Lad lotusrod ligge i vand med lys ris eddike i ca. ½ timer. Eddiken gør lotusrod sprøde og lække.

 

Varm en wok godt op med 4 spsk. olie, tilsæt gulerødder, sukkerærter og lotusrod, steg i 3-4 min og læg det i en skål. Steg herefter kødet i wokken til det er gennemstegt.

 

 Jævn sursød sauce, yuzu og hæld lidt vand i. Læg derefter grøntsagerne og forårsløg i wokken. Bland det godt sammen og smag til med peber og sukker.