Ingredienser:
300 g kylling, i strimler
150 g sukkerærter
2 gulerødder, i skiver
4 forårsløg, i skiver
100 g lotusrod, i halverede
2 fed hvidløg, hakket
1 rød chili uden kerner, hakket
6 spsk. sursød sauce
4 spsk. yuzu paste
2 spsk. østersauce
4 spsk. lys ris eddike
2 spsk. lys soya
Jordnødolie
Sådan gør du:
Marinér kyllingen med østerssauce, hvidløg, chili, soya, 2 spsk. olie og lad det trække ca. 1/2 time i køleskabet.
Lad lotusrod ligge i vand med lys ris eddike i ca. ½ timer. Eddiken gør lotusrod sprøde og lække.
Varm en wok godt op med 4 spsk. olie, tilsæt gulerødder, sukkerærter og lotusrod, steg i 3-4 min og læg det i en skål. Steg herefter kødet i wokken til det er gennemstegt.
Jævn sursød sauce, yuzu og hæld lidt vand i. Læg derefter grøntsagerne og forårsløg i wokken. Bland det godt sammen og smag til med peber og sukker.