(2 personer)
Ingredienser
500 g kyllingefilet i tynde strimler
150 g usalede cashewnødder
4 fed hvidløg, finthakket
2 cm ingefær, finthakket
2 tsk sort chilipasta
2 rød peberfrugt i små både
6 forårsløg i skrå skriver på 2-3 cm
( gem lidt til pynt)
2 spsk tomat pure´
3 spsk fisksauce
3 spsk jordnødolie
salt og peber
Sådan gør du
Rist cashewnødder i ovnen eller woken, til de er gyldne, og stil dem til side.
Steg hvidløg, ingefær og sort chilipasta i olien 1-2 minutter. Steg kødet i blandingen 4-5 minutter.
Tilsæt grøntsager i, steg dem yderligere 2-3 minutter.
Tilsæt tomatpureén, og lad det koge op. Smag til med fiskesauce, salt og peber.
Vend til sidst cashewnødderne i retten.