Kylling med cashewnødder

(2 personer)

 Ingredienser

500 g kyllingefilet i tynde strimler

150 g usalede cashewnødder

4 fed hvidløg, finthakket

2 cm ingefær, finthakket

2 tsk sort chilipasta

2 rød peberfrugt i små både

6 forårsløg i skrå skriver på 2-3 cm

( gem lidt til pynt)

2 spsk tomat pure´

3 spsk fisksauce

3 spsk jordnødolie

salt og peber

 

Sådan gør du

 

Rist cashewnødder i ovnen eller woken, til de er gyldne, og stil dem til side.

 

Steg hvidløg, ingefær og sort chilipasta i olien 1-2 minutter. Steg kødet i blandingen 4-5 minutter.

 

Tilsæt grøntsager i, steg dem yderligere 2-3 minutter.

 

Tilsæt tomatpureén, og lad det koge op. Smag til med fiskesauce, salt og peber.

 

Vend til sidst cashewnødderne i retten.