2 personer
Ingredienser:
300 g kyllingebryst, skæres i den ønskede bidstørrelse
3 spsk. massaman karrypasta
2 spsk. tamarind pasta
1 stilk citrongræs
4 limeblade
1 stk. stor kartoffel, i små stykker
1 stk. tomat i skiver
400 ml kokosmælk
3 spsk. jordnøddeolie
Til salat:
1/2 stk. rød løg
1/2 stk. agurk
1/4 stk. ananas
2-3 spsk. lys riseddike
1 spsk sukker
Sådan gør du:
Kog ris med grøntsagsbullion og spiskommen.
1. Varm wok/gryde op med jordnøddesolie
2. Tilsæt citrongræs - lad dem svitse i et par minutter.
3. Tilsæt karrypasta og kylling og lad det svitse i 4-5 min.
4. Tilsæt kokosmælk, tamarind, fiskesauce og limeblade og bring det i kog.
5. Juster varmen og lad det småkoge ca. 10 min.
7. Tilsæt kartofler og lad det koge ca. 15 min. eller til kartoflerne er kogt. De må gerne have lidt bid i.
8. Tilsæt toma og smag til med fiskesauce. Sluk dernæst for varmen og lad retten trække i 10 minutter, så smagen bliver endnu kraftigere.
Salat: kom rødløg, ananas og agurk i en skål og smag til med sukker og risedikke.