Kylling med sort chilipasta

2 per

 

300 g                    kylling i strimler

1 stk.                     Løg i smalle både

80 g                       sukkerærter

1 stk.                     Rød peber, i tynde strimler

2 spsk.                  Fiskesauce

 

Marinade:

2 tsk.                     Hvidløg, finthakket

2 tsk.                     Ingefær, finthakket

2 spsk.                  Sort chilipasta

1 stk.                     Frisk små chili, uden kerner, finthakket

2 spsk.                  Sesamfrø

4 spsk.                  Jordnødolie

2 spsk.                  Sesamolie

 

Sådan gør du:

 

Lav en marinade af hvidløg, ingefær, sort chilipasta, chili, sesamfrø, 1 spsk. olie og sesamolie.

Bland kødet i og lad det stå i ca. 30 minutter, gerne længere.

 

Steg det marinerede kød i en wok med 3 spsk. olie og hvidløg, indtil kødet er gennemstegt (ca. 5 min).

 

Kom sukker ærter og peber i til sidst, steg 2-3 min (de skal være sprøde)

 

Smag til med fiskesauce.