2 per
300 g kylling i strimler
1 stk. Løg i smalle både
80 g sukkerærter
1 stk. Rød peber, i tynde strimler
2 spsk. Fiskesauce
Marinade:
2 tsk. Hvidløg, finthakket
2 tsk. Ingefær, finthakket
2 spsk. Sort chilipasta
1 stk. Frisk små chili, uden kerner, finthakket
2 spsk. Sesamfrø
4 spsk. Jordnødolie
2 spsk. Sesamolie
Sådan gør du:
Lav en marinade af hvidløg, ingefær, sort chilipasta, chili, sesamfrø, 1 spsk. olie og sesamolie.
Bland kødet i og lad det stå i ca. 30 minutter, gerne længere.
Steg det marinerede kød i en wok med 3 spsk. olie og hvidløg, indtil kødet er gennemstegt (ca. 5 min).
Kom sukker ærter og peber i til sidst, steg 2-3 min (de skal være sprøde)
Smag til med fiskesauce.