Ingredienser:
400 g kylling, i strimler
1/4 hoved blommekål, i mindre stykker
2 stk. Gulerødder, i skiver
4 stk. Shitaki svampe, blødegjort i varmt vand i 30 minutter, i skiver
1 150 g lange bønner, i stykker af 2 cm
4 spsk hoi sin sauce
2 spsk sesam olie
1 tsk ingefær, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 rød chili uden kerner, hakket
1 spsk. madlavnings risvin
1 tsk mørk soya
1 spsk. lys soya
jordnødolie
salt og peber
Sådan gør du:
Marinér kødet med en tsk. salt, lidt peber, risvin og en spsk. sesamolie. Lad det trække i 30 minutter.
Opvarm en wok med to spsk. olie. Tilsæt derefter hvidløg og ingefær. Steg det til hvidløgene er gyldne og du kan dufte aromaen. Tilsæt derefter grøntsagerne, og lad det stege i tre minutter. Læg det nu til side i en skål eller på en tallerken.
Opvarm wokken igen med tre spsk. olie, og tilsæt herefter kødet. Lad det stege i tre minutter. Hæld nu hoisin saucen i og tilsæt derefter grøntsagerne. Lad det stege i to minutter mere. Smag til med salt og peber.