2 personer
Ingredienser:
* 1 bundt Inoki-svampe
* 20 g koriander
* 2 forårsløg, skåret i 2 cm lange stykker
* 2 æg, kogte og halverede
* 100 g nudler, kogte og skyllet med koldt vand
* 4 spsk. misopasta
* 100 g sukkerærter
* 6 stk. færdiglavede soja-honning-kyllingestykker fra butikken
* 150 g tofu
* 3 spsk. Shaoxing risvin
* 2 spsk. mørk soja
* 4 spsk. dashi-bouillon
* Olie til stegning
Fremgangsmåde:
1. Varm kyllingestykkerne i en anden pande med lidt olie, læg dem til side.
2. Steg tofu i mindre stykker, indtil begge sider er gyldne.
3. Tilsæt risvin, sojasauce, bouillon og derefter 400 ml vand; bring det i kog.
4. Tilsæt nudler, koriander, inoki svampe, forårsløg; bring det i kog igen og smag til med salt, peber, evt. misopasta og bouillon.
5. Anret suppen i ramen-skåle og sæt kylling og æg på toppen.