1 pk. kinesisk nudel 454 g
2 spsk. chilipasta fra Szechuan
100 g. peanut, ristede
1 stk. bok choy, snittet
1 tsk. fint hakket hvideløg
1 stk. rød peberfrugt, i strimler
1 stk. løg, fint hakket
2 spsk. lys soya
2 spsk. risvin, shaoxing
2/3 dl. jordnøddeolie
2 spsk. sesamolie
Sådan gør du:
Kog nudler i kogende vand i 2-3 minutter. Tag nudler op, og de skyldes med koldt vand. Si vandet fra, og lad vandet dryppe godt af.
Bland soya, sesamolie, løg, hvidløg, risvin, chilipast sammen med 2/3 dl jordnødolie i en gryde, bring den i koge, smag til med salt. sluk for varmen.
Bland nudler, bok chok, forårsløg og sauce sammen i en skål, så er salaten klar.
Denne salat kan serveres både til kød og fiske retter.