Pad thai nudler med rejer

4 personer

40 stk.          Tigerrejer, optøede

1 pk.             risnudler 5 mm/10 mm

100 g            forårsløg, skåret i 3 cm lange

200 g            bønnespirer

4 spsk.         hakkede søde tørrede radiser 

4 æg            pisket

100 g            saltede peanuts, grofthakket

4 fed.            hvidløg, hakket

2 stk.            rødløg, i tynde skiver

1 glas           pad thai sauce 280 g

50 g              koriander

2 stk.            lime i både

11/2 dl          olie til stegning

 

Sådan gør du:

  1. Udblød ris nudler i varmt vand i 20 min. og kog i 2-3 min. Tag nudlerne op og skyld med koldt vand.  (Hvis du har god tid, blandes nudler med noget olie i og sættes i køleskabet)
  2. Opvarm 1/2 dl. olie i wok eller på en stor stegepande, hvorpå hvidløg og løg steges gyldent. Tilsæt rejer, og steg indtil de er blevet gennemstegt og tag dem derefter op.
  3. Varm en ren wok eller pande med 1 dl. olie op. Tilsæt æg, lad dem stege ½ min, og vend dem derefter. Tilsæt radiser, steg dem med æg i ca. 1 min. Tilsæt nu nudler og pad thai sauce, bland dem godt sammen, Steg blandingen, herefter tilsættes forårsløg (gem lille håndfuld bønnespirer og et koriander kvist til pynt)
  4. Bland rejerne i, og smag til med fiskesauce og peber. Anret med koriander, bønnespirer, lime og peanut på toppen.

 

Velbekomme!