Pad thai nudler med rejer

4 per

40 stk.          Tigerrejer, optøede

1 pk.             ris nudler 5 mm/10 mm

100 g            forårsløg, skåret i 3 cm lange

200 g            bønnespirer

4 spsk.         hakkede søde tørrede radiser 

4 æg            pisket

100 g            saltede peanuts, groft hakket

4 fed.            hvidløg, hakket

2 stk.            rødløg, i tynde skiver

1 glas           pad thai sauce 280 g

50 g              koriander

2 stk.            lime i både

11/2 dl          olie til stegning

 

Sådan gør du:

  1. Udblød ris nudler i varmt vand i 20 min. og koges i 2-3 min derefter. Tag nudler op og skyld med koldt vand. Si vandet fra. (Hvis du har god tid, blandes nudler med noget olie i og sættes i køleskabet)
  2. Opvarm 1/2 dl. olie i wok eller på en stor slip let stegepande, hvor på hvidløg og løg steges gyldent. Tilsæt rejer, og steg indtil de er blevet gennemstegt. Tag dem op.
  3. Varm en ren wok eller pande med 1 dl. olie op. Tilsæt æg, lad dem stege ½ min, og vend dem derefter. Tilsæt radiser, steg dem med æg i ca. 1 min. Tilsæt nu nudler og pad thai sauce, bland dem godt sammen, Steg blandingen, herefter tilsættes forårsløg (gem lille håndfuld bønnespirer og et koriander kvist til pynt)
  4. Bland rejerne i, og smag dem til med fiskesauce og peber. Anret dem med koriander, bønnespire, lime og peanut på toppen.

 

Velbekomme!