4 per
40 stk. Tigerrejer, optøede
1 pk. ris nudler 5 mm/10 mm
100 g forårsløg, skåret i 3 cm lange
200 g bønnespirer
4 spsk. hakkede søde tørrede radiser
4 æg pisket
100 g saltede peanuts, groft hakket
4 fed. hvidløg, hakket
2 stk. rødløg, i tynde skiver
1 glas pad thai sauce 280 g
50 g koriander
2 stk. lime i både
11/2 dl olie til stegning
Sådan gør du:
- Udblød ris nudler i varmt vand i 20 min. og koges i 2-3 min derefter. Tag nudler op og skyld med koldt vand. Si vandet fra. (Hvis du har god tid, blandes nudler med noget olie i og sættes i køleskabet)
- Opvarm 1/2 dl. olie i wok eller på en stor slip let stegepande, hvor på hvidløg og løg steges gyldent. Tilsæt rejer, og steg indtil de er blevet gennemstegt. Tag dem op.
- Varm en ren wok eller pande med 1 dl. olie op. Tilsæt æg, lad dem stege ½ min, og vend dem derefter. Tilsæt radiser, steg dem med æg i ca. 1 min. Tilsæt nu nudler og pad thai sauce, bland dem godt sammen, Steg blandingen, herefter tilsættes forårsløg (gem lille håndfuld bønnespirer og et koriander kvist til pynt)
- Bland rejerne i, og smag dem til med fiskesauce og peber. Anret dem med koriander, bønnespire, lime og peanut på toppen.
Velbekomme!