(2 personer)
1 andebryst m. skind
*1 spsk sichuanpeber
½ tsk havsalt
*8 pekingand pandekager
*4 spsk hoisinsauce
salt, peber
1 bdt forårsløg, den mørkegrønne top fjernes, resten skæres i strimler på langs, lægges evt. i iskoldt vand for at det bliver ekstra sprødt.
1 agurk, uden kerner og skåret i fine strimler
Sådan gør du:
Rids skindsiden tæt og dybt med en skarp kniv. Gnid kødet og skindet med salt og peber, og lad det derefter trække i ½ time.
Steg det i ca. 25 min, først på skindsiden, derefter skærer du skindet af og skærer det i strimler, og steger dem igen, til de er knasende sprøde. Skær brystkødet på langs i tykke strimler.
Lun pandekagerne, smør dem med hoisinsauce på den ene side, fordel andekød, skind og grønt jævnt ovenpå pandekagerne, og rul pandekagerne sammen.
Spises som fingermad eller med kniv og gaffel.
NB: De varer med * foran kan købes i butikken.