2 stk. æg
1 spsk. fisksauce
2 spsk. shaoxing risvin
175 g rismel
8 stk. forårlsøg, fint snittet
24 stk. rejer uden skal
2 stk. rød chili, fjern kerne, fint hakket
Olie til stegning
Koriandersalsa med sød chili
30 g frisk koriander, fint hakket
10 stk. cherry tomat, halveret
1 stk. rød løg, fint hakket
½ agurk, i små terning
150 ml sød chili sauce
limesaft fra 1 stk. lime
Bland alle ingredienserne til salsaen i en skål.
Sådan gør du:
Kom æg, fiskesauce og risvin i en stor skål. Tilsat 1 dl. vand og pisk det hele godt sammen.
Pisk rismel i - dejen skal være glat. Lad dejen hvile i 10 minutter, før forårsløg, rejer og chili røres i.
Varm 6 spsk. olie i en stor pande. Brug en spiseske til at sætte dejportioner på den varme pande og lad den steg i 2 minutter på hver side.
Server fritterne med salsa til.