Rejefritter med rismel forårsløg (24 stk)

2 stk.     æg

1 spsk.   fisksauce

2 spsk.   shaoxing risvin

175 g    rismel

8 stk.     forårlsøg, fint snittet

24 stk.   rejer uden skal

2 stk.     rød chili, fjern kerne, fint hakket

Olie til stegning

 

Koriandersalsa med sød chili

30 g       frisk koriander, fint hakket

10 stk.   cherry tomat, halveret

1 stk.     rød løg, fint hakket

½           agurk, i små terning

150 ml sød chili sauce

limesaft fra 1 stk. lime

Bland alle ingredienserne til salsaen i en skål.

 

Sådan gør du:

 Kom æg, fiskesauce og risvin i en stor skål. Tilsat 1 dl. vand og pisk det hele godt sammen.

Pisk rismel i - dejen skal være glat. Lad dejen hvile i 10 minutter, før forårsløg, rejer og chili røres i.

Varm 6 spsk. olie i en stor pande. Brug en spiseske til at sætte dejportioner på den varme pande og lad den steg i 2 minutter på hver side.

 Server fritterne med salsa til.