(24 stk.)
2 stk. æg
1 spsk. fiskesauce
2 spsk. shaoxing risvin
175 g rismel
8 stk. forårsløg, fint snittet
24 stk. rejer uden skal
1/2 stk. rød chili, fjern kerne, fint hakket
olie til stegning
Koriandersalsa med sød chili
30 g frisk koriander, fint hakket
10 stk. cherry tomat, halveret
1 stk. rød løg, fint hakket
½ stk. agurk, i små terning
150 ml sød chili sauce
limesaft fra 1 stk. lime
Bland alle ingredienserne til salsaen i en skål.
Sådan gør du:
Kom æg, fiskesauce og risvin i en stor skål. Tilsæt 1 dl. vand og pisk det hele godt sammen.
Pisk rismel i - dejen skal være glat. Lad dejen hvile i 10 minutter, før forårsløg, rejer og chili røres i.
Varm 4 spsk. olie i en stor pande. Brug en spiseske til at sætte dejportionerne på den varme pande og lad den stege i 2 minutter på hver side.
Server fritterne med salsa til.