Risnudler med Tomrum paste, citrongræs og grøntsager

Til 2 personer:
20 stk. rejer
200 g risnudler/vermicelli (opblødt/ kogt)
3 fed hvidløg, hakket
1 løg, i skiver
1 pk. tom yum pasta (30 g)
1 spsk østerssauce
Ca. 2-3 spsk. fiskesauce
1 stk. citrongræs, (2 cm lang)
6 spsk jordnøddeolie
2 dl vand
Rød chili, hakket
Forårsløg, skåret i skiver
50 g koriander
Lime til pynt

Sådan gør du:
Varm olie op i en wok. Steg hvidløg, citrongræs, løg, chili og rejerne i et par minutter.

Tilsæt tom yum pasta, østerssauce og 1/2 kop vand. Lad det koge i 2-3 minutter.

Tilsæt risnudler og forårsløg, og steg det i 3-4 minutter. Smag til med fiskesauce og pynt med lime.