4 per
3 stk. kylling bryster i strimler
200 g sød kartoffelnudler,
100 g forårsløg, skåret i 3 cm længde
150 g bønnespirer
2 æg pisket
2 stk bok choy (stor), snittet ellers 4 stk. Små bok choy små.
30 g tørrede shitaki svampe, blødgøres med lunket vand, i strimler
4 fed hvidløg, hakket
1 stk. rødløg, i tynde i skiver
2 stk. gulerødder, i strimler
1 spsk. gochujang
4 spsk. østerssauce
1 spsk. mørk soya
3 spsk. risvin
2 spsk. lys soya
11/2 dl olie til stegning
Sådan gør du:
- Nudler koges i 6-7 min tag derefter nudler op og skyld dem med koldt vand. Si vandet fra.
- Opvarm 1/2 dl. olie i wok eller på en stor slip let stegepande, hvor på hvidløg, løg steges gyldent. Tilsæt kylling, svampe og gulerødder, og steg kylling indtil den er blevet gennemstegt. Tilsæt gocgujang, soya, risvin, østerssauce, og lad dem stege 1 minut yderligere. Tag dem op.
- Varm en ren wok eller pande med 1 dl. olie op. Tilsæt æg, lad dem stege ½ min, og vend dem derefter. Tilsæt nu nudler, steg blanding, herefter tilsættes forårsløg, bok choy og blandingen med den stegte kylling. Bland dem godt sammen, og steg blandingen 2-3 min yderligere. Smag den til med salt og peber.
Velbekomme