Det skal du bruge:
200g kyllingebryst
*70g cashewnød
*4 spsk Gui Lin chilisauce
2 chalotteløg
1 rød peber
100g friske sukkerærter
*1 tsk. Szechwan peberkorn
*4 spsk. jordnødolie
2 tsk. majsstivelse
*1 spsk. madlavnings-risvin
*1 tsk sesamolie
*2 tsk. sojasauce
2 spsk. vand
salt og peber
Sådan gør du:
Skær kyllingebrystet i terninger på ca.1.5cm. og mariner det i 10 minutter i en blanding af 2 tsk. soja, 2 spsk. vand, ½ tsk. salt og 2 tsk. majsstivelse.
Opvarm 3 spsk. olie i wokken, brun kyllingerne i det. Tag dem op.
Tilsæt 2 spsk. olie, steg peberkornene og løg, til det dufter, tilsæt herefter rød peber og ærter og steg to minutter.
Tilsæt kyllingerne, risvin, chilisauce, salt og peber. Steg på god varme, indtil alt er jævnt blandet. Smag til med sesamolie.
Tilsæt cashewnødder og fjern straks retten fra varmen.
Serveres med kogte ris eller risnudler
Velbekomme!
NB: De varer med * foran kan købes i butikken.