Ingredienser:
- 1/2 and, kogt og benfri, plukket i stykker
- 2 stk. bok choy, skåret i strimler
- 2 stk. kinesisk forårsløg
- 2 stk. koriander (kan udelades)
- 4 spsk. lys soja
- 1 stk. rød peberfrugt
- 4 spsk. kyllingemarinade
- 100 g ramen-nudler
- Teriyakisauce til servering
- Jordnøddeolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Pensl anden med marinadesauce og drys med salt og peber.
2. Steg anden i ovnen ved 180 grader i 25 minutter, og giv den derefter 5 minutter under grillen.
3. Mens anden steger i ovnen, kog vand op, tilsæt nudlerne, og lad dem koge i 4 minutter. Tag dem op. Du kan skylle dem med koldt vand, hvis du ønsker kolde nudler, eller si vandet fra og bland lidt olie i, så de ikke klistrer sammen.
4. Varm en pande eller wok op med olie, og steg bok choy i 3-4 minutter, tilsæt sojasauce. Tag dem af, mens de stadig har bid.
5. Når anden er færdigstegt, skær den i skiver.
6. Anret and, nudler og grøntsager på en tallerken eller i en skål efter din egen præference.
Server med teriyakisauce.