- 300 g and (forkogt) eller farverigt kød i tynde skiver
- 1 stk. porre eller 2 bundter forårsløg, i strimler
- 2 stk. rødløg, i strimler
- 4 cm ingefær, i strimler
- 4 spsk Peking sauce
- 2 tsk 5 spicy krydderierpulver
- 2 pakker ramen nudler
- Jordnødolie til stegning
Sådan gør du:
- Kog nudler i 1 1/2 min, si derefter vandet fra og læg dem til side.
- Varm en wok/pande op med 5 spsk olie ved svag varme. Tilsæt 5 spicy krydderier og ingefær, steg indtil det dufter.
- Tilføj and (kød) og steg i ca. 5 min. Tilsæt derefter rødløg og porre, steg i yderligere 3 min.
- Tilsæt Peking sauce, bland det godt sammen i et par minutter. Juster smagen med salt og evt. lidt vand.
- Anret nudler på tallerkenen og top med stegt and og grøntsager.