Denne chow mein opskrift er tidsbesparende og lækker
(2 per)
1 stk. kylling bryst i strimler
150 g kinesiske nudler
100 g forårsløg, skåret i 3 cm længde
150 g bønnespirer
2 æg pisket
2 stk bok choy, snittet
30 g tørrede shiitaki svampe i strimler, blødgøres i lunkent vand
3 fed hvidløg, finthakket
1 stk. løg, i tynde i skiver
2 spsk. hoi sin sauce
1 spsk. mørk soja
1 spsk. risvin
2 spsk. lys soja
1/2 dl jordnøddeolie til stegning
Salt og peber
Sådan gør du:
- Nudlerne koges i ca. 3 min og tages derefter op og skylles i koldt vand.
- Opvarm 1 dl. olie i en wok eller på en stor på pande. Tilsæt æggene og lad dem stege ½ min, og vend dem derefter.
- Tilsæt hvidløg, svampe og løg og steg til det begynder at dufte. Tilsæt kylling, og steg indtil den er gennemstegt.
- Tilsæt nu nudler, hoi sin sauce, soja, risvin, og lad det stege i 3-4 minutter. Herefter tilsættes forårsløg og bok choy. Vend forårsløgene godt sammen, og steg i yderligere 2-3 min. Smag den til med salt og peber.
- Tilsæt bønnespirer.