Stegt kinesisk nudler

Denne chow mein opskrift er tidsbesparende og lækker

(2 per)

1 stk.     kylling bryst i strimler

150 g     kinesiske nudler

100 g     forårsløg, skåret i 3 cm længde

150 g    bønnespirer

2 æg     pisket

2 stk     bok choy, snittet

30 g      tørrede shiitaki svampe i strimler, blødgøres i lunkent vand

3 fed     hvidløg, finthakket

1 stk.     løg, i tynde i skiver          

2 spsk.   hoi sin sauce

1 spsk.   mørk soja

1 spsk.   risvin

2 spsk.   lys soja

1/2 dl     jordnøddeolie til stegning

Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Nudlerne koges i ca. 3 min og tages derefter op og skylles i koldt vand. 
  2. Opvarm 1 dl. olie i en wok eller på en stor på pande. Tilsæt æggene og lad dem stege ½ min, og vend dem derefter.
  3. Tilsæt hvidløg, svampe og løg og steg til det begynder at dufte. Tilsæt kylling, og steg indtil den er gennemstegt.
  4. Tilsæt nu nudler, hoi sin sauce, soja, risvin, og lad det stege i  3-4 minutter. Herefter tilsættes forårsløg og bok choy. Vend forårsløgene godt sammen, og steg i yderligere 2-3 min. Smag den til med salt og peber.
  5. Tilsæt bønnespirer.