2 per
300 g indre filet, hver filet deles op i 3 strimler
2 stk. æg, pisket
100 g panko
1 dl. hvedemel
4 fed. Hvidløg, fint hakket
2 cm ingefær, høvlet
2 spsk. lys soya
3 spsk. teriyaki sauce
2 spsk. risvin
3 dl. Jordnødolie
2 dl. goma/sesam dressing, dipping
Salt
Peber
Koriander til pynt.
Sådan gør du:
Bland filet, hvidløg, ingefær, soya, teriyaki sauce, risvin, salt og peber i en skål, og lad den trække i ½ time.
Rul filet ind med hvedemel, og derefter dyppes i æg, og rul den ind til sidst i panko rasp. Processen gentages indtil alle filer er paneret.
Varm panden op med 2 dl. Olie med medium varme, læg den paneret filet på panden og steg den i 2 min. Filet vendes, og lad dem stege 1 min. Yderligere.
Tag stegte fileler op, og lad dem ligge på en tallerken med køkkenrulle.
Anret filerne med koriander kvist på.
Serveres med goma dressing til.
Velbekomme!