Stegt kylling indre filet med panko rasp

2 per

 

300 g            indre filet, hver filet deles op i 3 strimler

2 stk.            æg, pisket

100 g            panko

1 dl.              hvedemel

4 fed.            Hvidløg, fint hakket

2 cm             ingefær, høvlet

2 spsk.         lys soya

3 spsk.         teriyaki sauce

2 spsk.         risvin

3 dl.              Jordnødolie

2 dl.              goma/sesam dressing, dipping

Salt

Peber

Koriander til pynt.

 

Sådan gør du:

 

Bland filet, hvidløg, ingefær, soya, teriyaki sauce, risvin, salt og peber i en skål, og lad den trække i ½ time.

 

Rul filet ind med hvedemel, og derefter dyppes i æg, og rul den ind til sidst i panko rasp. Processen gentages indtil alle filer er paneret.

 

Varm panden op med 2 dl. Olie med medium varme, læg den paneret filet på panden og steg den i 2 min. Filet vendes, og lad dem stege 1 min. Yderligere.

 

Tag stegte fileler op, og lad dem ligge på en tallerken med køkkenrulle.

 

Anret filerne med koriander kvist på.

 

Serveres med goma dressing til. 

 

Velbekomme!