Stegte kinesisk nudler med gochujiang, peking sauce, hvidløg, rødløg og bønnespire

Ingredienser:
- 100 g nudler, koges i 2 min, skyldes med koldt vand, si vandet fra
- 2 stk. æg, pisket
- 1 stk. rødløg, i strimler
- 5 stk. shiitake-svampe, blødes op i lunkent vand i 30 min, i strimler
- 4 fed hvidløg, hakket
- 100 g bønnespirer
- 1 spsk gochujang
- 2 spsk Peking-and-sauce
- Jordnøddeolie

Fremgangsmåde:
1. Varm wokken godt op med 1 dl jordnøddeolie. Steg æggene, indtil de puffer op. Tag dem op og sæt til side.
2. Steg hvidløg og shiitake-svampe ved medium varme i 2 min.
3. Tilsæt rødløg og steg i yderligere 2 min.
4. Tilsæt nudler, de stegte æg, gochujang og Peking-and-sauce. Steg det hele godt sammen i 5 min. Smag til med salt og peber.
5. Tilsæt bønnespirer og serveres.