Ingredienser:
- 150 g søde kartoffelnudler
- 1 stk. rødløg, i strimler
- 3 fed hvidløg, hakket
- 1 bundt forårsløg, skråt skåret
- 100 g bønnespirer
- 1 lille gulerod, i strimler
- Koriander ( kan udelades)
- 2 æg, let piskede
- 2-3 spsk. gochujiang (koreansk chilipasta)
- 4 spsk. østerssauce
- 1 spsk. sesamolie
- 2-3 spsk. fiskesauce
- 2-3 spsk. ristede hvide sesamfrø
- 1 dl jordnøddeolie
Fremgangsmåde:
- Blødgør de søde kartoffelnudler med varmt vand i 30 min. Dræn dem og klip dem i kortere længder.
- Opvarm en wok med 1/2 dl jordnøddeolie. Tilsæt de let piskede æg og steg dem, indtil de puffer op. Tag æggene op og sæt dem til side.
- Tilsæt den resterende 1/2 dl jordnøddeolie i wokken. Steg hvidløg og rødløg, indtil de bliver duftende. Tilsæt derefter de blødgjorte kartoffelnudler og de stegte æg. Tilsæt gochujiang og østerssauce, og steg i ca. 5 minutter.
- Tilsæt sesamolie og fiskesauce, og steg i yderligere 1 minut.
- Tilsæt bønnespirer, forårsløg og gulerod. Bland det hele godt sammen. Smag til, og tilsæt eventuelt mere gochujiang, hvis du ønsker en stærkere smag.
- Server retten med ristede hvide sesamfrø over toppen.