Stegte tiger-rejer med chili og ingefær

2 personer

 

Det skal du bruge:

16 stk. tiger-rejer u. skal

1 stk.   løg, i smalle både

1 stk.   rød peber, i strimler

1 stk.   grøn peber, i strimler

*1 stk.   chili fint hakket

1 tsk.    fint hakket ingefær

*1 tsk.    fiskesauce

*1 spsk.  sojasauce

5 spsk.    jordnødolie

½ dl        vand

1 tsk.       majsstivelse

Salt og peber

 

Sådan gør du:

Opvarm 3 spsk. olie i wok, steg rejerne til de er røde, og fjern dem igen.

 

Tilsæt 2 spsk. olie, steg løg, chili og ingefær, til det dufter godt.

 

Tilsæt peber frugt, steg i 2 minut, herefter tilsæt rejerne, fiskesauce, vand, salt og peber.

 

Bring det i kog. Jævn retten med 1 tsk. majsstivelse oprørt i vand.

 

Servers med kogt ris eller risnudler

 

Velbekomme!

 

NB: De varer som har * kan købes i butikken.