2 personer
Det skal du bruge:
16 stk. tiger-rejer u. skal
1 stk. løg, i smalle både
1 stk. rød peber, i strimler
1 stk. grøn peber, i strimler
*1 stk. chili fint hakket
1 tsk. fint hakket ingefær
*1 tsk. fiskesauce
*1 spsk. sojasauce
5 spsk. jordnødolie
½ dl vand
1 tsk. majsstivelse
Salt og peber
Sådan gør du:
Opvarm 3 spsk. olie i wok, steg rejerne til de er røde, og fjern dem igen.
Tilsæt 2 spsk. olie, steg løg, chili og ingefær, til det dufter godt.
Tilsæt peber frugt, steg i 2 minut, herefter tilsæt rejerne, fiskesauce, vand, salt og peber.
Bring det i kog. Jævn retten med 1 tsk. majsstivelse oprørt i vand.
Servers med kogt ris eller risnudler
Velbekomme!
NB: De varer som har * kan købes i butikken.