Svinekød i sur og sød sauce

 

400 g   svinekød

1 stk.   rød peberfrugt

1 stk.   grøn peber frugt

1 stk.    æg

1 spsk. risvin

4 spsk. tomatpure´

4 spsk. riseddike

20 g     maizena

15 g     mel

 4 spsk. sukker

salt og peber

½ lt.      jordnødolie

 

Sådan gør du:

Skær kødet i store stykker. Mariner det med risvin, salt og peber.

Bland æg, maizena og mel sammen, tilsæt herefter kødet.

Opvarm ½ lt. olie i en gryde og dybsteg kødet i 5 min.

 

Sauce:

Opvarm 2 spsk. olie i en wok, steg peberfrugterne i 2 minutter. Tilsæt tomatpuré, sukker og eddike. evt. lidt vand. Bring det i kog. Tilsæt kødet.

Smag det til med lidt salt og peber.