Tigerrejer i agurker med wasabi-mayo og friterede glasnudler

Perfekt som forret eller til et glas hvidvin på en varm sommeraften

Ingredienser:
8 stk. tigerrejer, uden skal
8 skiver agurk, ca. 1 cm tykke
50 g glasnudler
4 spsk. Kewpie mayonnaise
2–3 tsk. wasabipasta (alt efter hvor stærkt du ønsker det)
2 tsk. yuzu-saft
1 cocktailtomat, til pynt
Ristede mørk sesamfrø, til pynt
1 kvist koriander (kan udelades)
Salt og peber
Olie til fritering

Fremgangsmåde:
1. Kog tigerrejerne i letsaltet vand i ca. 2 minutter. Tag dem op, og skyl dem straks i koldt vand.
2. Varm olie op i en gryde, og fritér glasnudlerne hurtigt – de puffer op med det samme. Tag dem op og læg dem på køkkenrulle, så de kan dryppe af.
3. Fjern kernerne fra agurkskiverne, så de bliver som små ringe.
4. Rør wasabipasta, Kewpie-mayonnaise, yuzu-saft samt lidt salt og peber sammen i en skål.
5. Læg en reje i hver agurkering, så agurken fungerer som et bælte omkring rejen. Gentag med alle rejer.
6. Anret de friterede glasnudler på et fad. Læg agurk-rejerne ovenpå.
7. Top hver med lidt af wasabi-mayoen, drys med ristede sesamfrø, og pynt med en skive cocktailtomat og evt. et blad koriander.