Sur, stærk og let sød suppe
16-20 stk. tigerrejer, uden skal
2-3 spsk. tom yum pasta
12 stk. cherry tomater, halveret
8 stk. limeblade
2 stængler citrongræs, flækkede
50 g galanga, i skiver
1 stk. rød chili, fjern kernerne, fint snittede
50 g tamaridpasta
50 ml. fiskesauce
4 fed hvidløg, fint snittede
4 stk forårsløg
20 g koriander/ thai basilikum
limesaft fra 1 lime
Kokossukker, tilsmagning
Limeblade, galanga, citrongræs og tamarind koges op i 1 lt. vand.
Tilsæt chili, tom yum pasta, tomat og hvidløg, lad suppen simre i 10-15 min. smag til med fiskesauce og limesaft.
Tilsæt forårsløg og rejer i, og lad suppe kog i 5 min. Server suppe med koriander/basilikum.